Post by tiorachatinra on Feb 23, 2022 20:02:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dune! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dune! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju bodove ▞▞▞
▞▞▞ Dune! 2022 version ▞▞▞
Jebem ti reklame popravitee ovo Popravite reklameee
Sjajan koncept. Ali ne mogu igrati zbog KONSTANTNIH vibracija.
Onako
Reklame reklame blokirai blokirau zasno . vjerojatno odlicna igra ali šteta. I zato ju brišem
Odlicna igrica samo sto ima previse reklama
Mrzio sam ovo, jer ima PREVIŠE OGLASA. Oglasi se SOOOO ponavljaju da je gotovo nemoguće igrati. Za jedan dan ćete vjerojatno imati više vremena za oglašavanje nego što ste imali IGRAJUĆI OVU IGRU. Eto kako to postaje UŽASNO.
Put do mnogih oglasa, umri jednom oglas, umri još jednom drugi oglas. Čini se da svaki put kad dobijete oglas, također zaostajete za sljedeći prolazak, zabavna igra za gubljenje vremena, ali reklama je previše!
Jedini razlog zbog kojeg ovoj igri dajem ocjenu dvije zvjezdice je zato što postoji način da se pojavi mnogo oglasa svaki put kad mi se pojavi oglas svaki put kad počnem igrati reklama se pojavi svaki put kad umrem pojavi se oglas i ne sviđa mi se
Jako mi se sviđa grafika, a izazovi su zabavni, ali se stalno ruši i ne mogu dobiti ni jednu minutu igranja.
reproducirat će oglas doslovno svakih 15 sekundi i reproducirati ga dok ste u zraku. to je razlog zašto samo 1% može postići više od 1k jer ne možete igrati. Izbrisao sam je nakon 2 minute jer uopće ne možete igrati igru. to je samo neželjena pošta i sadistički mamac za klikove jer se čini da vrijeme iskače oglas za trenutak kada trebate dodirnuti zaslon koji vas zatim vodi do neke stranice za promet oglasa ili neke igre koja vas ne zanima. vrijeme je da prestanete puštati programere da hodaju posvuda ljudi s data mining spam
Ova igra je super!! Jedina stvar je da bih volio da je igra pitala zajedno da želite isključiti vibracije na njoj. Morao sam shvatiti taj dio. ;-;
Bilo je zabavno i moglo je stvarati ovisnost, ali imati oglas u prosjeku svake treće igre nije ovisnost niti zabavno. Za nove igrače ili igrače koji nisu baš dobri u igri, to je zapravo samo aplikacija za gledanje reklama. To je zapravo moj jedini problem, što nije prijateljski prema novim igračima i ako nemaš vraški strpljenje, nećeš dugo izdržati igrajući prije odlaska.
Dune! არკადული xcdp
Kupio sam ovu igru kako bih izbjegao hrpu oglasa u besplatnoj verziji. Bilo je sjajno dok mi se opet nisu počeli prikazivati oglasi. Način da uzmem svoj novac i da me vaši oglašivači još uvijek plaćaju VooDoo!!
Igra i grafika su dobri, ali postoje neke stvari koje su potrebne #1 Zvuk, bilo bi super kada bismo mogli kupiti CD-e u trgovini za kupovinu glazbe #2, reklame su previše ako dodate premium ili vip koji bi učinite igru mnogo boljom #3 Preuredite kontrole, iako je mobilna, stvarno je teško postići glatki niz jer je potrebno vrijeme da loptica udari o tlo pa kada idete brzo ne možete ništa mjeriti.Nadam se da će se barem dva od njih dodati kad ažurirate.
Dune! Аркадни vvq
Kontrole su u najboljem slučaju prilično trzave i stalno se sudarite. 😐
Dobro
Ne može se igrati - previše oglasa. Nemojte me krivo shvatiti, to je zabavna igra.Ali kad sam prvi put otvorio aplikaciju, dala mi je oglas. To je prvi dojam koji mi razvijatelji žele ostaviti o ovoj igrici? Oglas? Igrao sam neke igre u kojima reklame prekidaju usred trčanja. Definitivno nema 4 ili 5 zvjezdica.
Dune! Arcade hawr
Nevjerojatna igra za prolazak vremena. Također, većinu vremena radi glatko. Jedina stvar je da mora postojati glazba i glazba
Sviđa mi se igra sama po sebi, ali reklame su tako neodoljive i mrzim kako mi svaki put kad umrem nudi da pogledam dodatak za oživljavanje i pritisnem Nastavi, reproducira dodatak bez obzira na to i stvarno je neugodno.
Tako je zabavno i stvara ovisnost! Ako vam je potrebna izazovna igra ili samo prolaznik vremena, ova igra je potpuno za vas.
Općenito dobra igra, imala je puno reklama koje su obično pet sekundi tako da nemam ništa protiv. Jedino što se ponekad ponavlja.
zabavna igra, ali reklama je bilo malo. u jednom trenutku aplikacija bi mi se jedva otvorila jer su se oglasi vrtjeli jedan uz drugi. Deinstalirano.
Pa, mislim da je to izvrstan ubojica vremena, ali ima previše oglasa. Volim igru, i ovisna sam, ali reklame me samo tjeraju da je malo manje volim.
To je vrlo zabavna igra i zadovoljavajuće je kada ste u mogućnosti samo nastaviti ići, osjeća se kao da ste lopta kada jednostavno ide savršeno i visoko
Zašto ne bi bilo 5*? Pretpostavljam da izbacuje puno dodavanja, ali tek nakon što izgubite, pa kako god. Glatke kontrole i igranje, te vrlo lijep stil
Igranje je dovoljno jednostavno da me zaokupi, ali dosljedno zamrzavanje i pad okvira doveli su do deinstaliranja. Izazovi su također prekinuti, jer se zaslon za neuspjeh ili uspjeh ne prikazuje.
Kreteni jedni samo isključite internet i nemate reklama i igrate koliko očekujete
Previse, al previse reklama (oglasi)
Najbolja igra
Food Gang Akció jftr
Vrlo zabavna. Ali... Svaki put kad umrem, pojavi se oglas. Možda u budućnosti nadogradiš igru da ne bude reklama??Igra je stvarno zabavna i izazovna je kada pokušavate pobijediti svoj visoki rezultat, što je vrlo fenomenalno. Ali ima previše oglasa. Sve u svemu, igra je vrlo ugodna!
Jako dobra igra preporuka da dodaju još skinova.Da nebude reklama isključite internet tako je sa svakom igricom ovog tipa
Zabavna igra, ali dobivam reklame za svaku. Singl. Stvar. Čak i kad pobijedim izazov, daju mi oglas. To je neugodno
To je vrlo lijepa, opuštajuća igra, ali zar ne bi trebalo biti glazbe? Ako je tako, mogu razvojni programeri dodati neke pls koji bi ga stvarno učinili opuštajućim i zabavnijim.
Steka i previse reklama
Prekidam ga jer stalno prikazuje oglase usred mojih igara i ometa igranje. Prava šteta, jer je inače zabavna, bezumna mala igra.
Sjajan rasipnik vremena igre sviđa mi se ideja, ali nema razina i zvuka MOLIM VAS!!!! popravi to, ali još uvijek odlična igra.
[Svaki put kad glatko sletite ili umrete, telefon mora ispustiti odvratan zvuk zujanja, to me ljuti. Molimo popravite ovo jer ne postoji način da se isključi.] Nema veze, ispravljen sam
Pa ima mnogo oglasa. I svaki put kad umreš, dogodi se nešto loše. To je jako neugodno. Ali inače je ova igra super!
Skinuo sam ovu igru i deinstalirao je za pet minuta. Svaki put kad dvaput umrete, igra se dodatak. Još jedna zabavna igra koju su upropastili željni programeri. Također ovo nije jedino loše iskustvo koje sam imao s Voodooom. Sve te igre guraju vas u grlo. Ako vidite igru koju je napravio Voodoo, ne gubite vrijeme preuzimajući je.
Dobra igra ali tražim igru bez reklama ovo je prva a 3ronde ima AD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!