Post by tiorachatinra on Feb 23, 2022 20:05:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dr. Driving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dr. Driving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на бесконачне драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Dr. Driving 2022 version ▞▞▞
То је добра апликација. Али неке грешке треба поправити.
Конроле су реалне само што фали квачило.
За сваку ситницу морас изпоцетка срање
Веома лоша графика..........Мрзим ову игру.......Не преузимај је, тако је досадна😤😤👿👿
Ок
Лепа игра, али после неколико дана биће досадна јер неће бити укључена људска бића. Авантура је главни недостатак ове игре.
Dr. Driving Състезателни toaj
Багује после две возње морас да изадјес из игре па опет удјес и онда тек играс
Игрица је глупа ако мало закачиш ауто готово
Ова игра је пристојна игра за вожњу и моја разочаравајућа ствар је што не постоји одељак за више играча, тако да ће бити сјајно ако има игру за више играча
Супер игрица
Ова игра је веома добра и има само 12 мб
Глупо је помислити да ова игрица има оволику оцену! Графика као из историје.
није лоше
Kupujem Iphone 4s, 5 -- Mali oglasi i prodavnice # Goglasi.com
Волим ову игру јер је то врло једноставна и лака игрица.
Игра је тако лоша и ретардирана. Нула
Здраво, игра је сјајна. У ствари сам играо ову игру годинама, рецимо, годину дана за сада, тако да је моја омиљена игра добра. Добио сам стотине хиљада новчића и драгуља како узгајам своје новчиће и драгуље је као и увек радим онлајн трке тако да када дође награда ја сакупим то је најбоља игра 4 икада......
Превише је лоше. 😡😡Зато што његова слика није прикладна. А додаци су константни. А постизање резултата је превише тешко. И превише досадно. Никада више нећу инсталирати ову игру. Звук му је такође превише лош.😬😬😬😬
Dr. Driving מירוצים niq
Ова игра је веома лепа игра ми се свиђа ова игра али ми се не свиђа злато 1 такође није дошло, али сребро је добро Свиђа ми се да се окреће минс 2/3 долази
Ово је веома лоша игра јер оглас долази за 2 секунде
Свиђа ми се, тако сјајна игра. Свиђа ми се начин на који играш. Ја сам фан ове игре. Волим да је играм стално. Углавном ноћу. Неколико пута сам спавао док сам је играо. Волим то и сада сам зависник од тога, молим вас помозите ми.
Добро је, али ми се није допала карактеристика а. Несреће-- Када сретнемо несрећу ниво пада. Требало би да имамо приступ да возимо било који аутомобил који трчи на путу.
Да није тако тешко ; - ;
Несмотреност
Игра је кул, али требало би да јој додате нове функције, додате још модова, дизајнирате нове аутомобиле, направите неке ликове, додате нова места, сада је досадно
То је добра игра, али након неког времена ће вам досадити и деинсталирате је
Игрица је одлицна скоро све је на цирилици(то ми се свидја)само појацај те звук мотора остало је одлицно
Skrivena opcija iOS 11 koja vam može spasiti život - B92
Волела сам ову игру, али само мрзим јер је дошао са заставом друге земље када играм на мрежи Сомалиланд и Сомалиланд је део, Сомалија молим те промени законе и увек сам Сомалија 🇸🇴🇸🇴🇸🇴
Супер игра Најс
вожња аута
Изузетно сам љут јер када дам индикатор и претходне ударце аутомобила то се не дешава једном, то се деси сваки пут када су контроле изузетно непријатне, графика је замагљена али када играм друге игре графика је тиха добра игра само у једној звезда молим измените
Добро је за оригинални ауто 🙂
Ажурирајте са добрим квалитетом
Dr. Driving Jeux de courses lkx
Reduced penalties for lower speeds, driving in stop lane, expired test driver's license, increased limit for alcohol in blood,
Ова игра је смеће, точкови се губе, слој се помера када покушава да скрене, а аутомобили у покрету успоравају и блокирају пут. Да бисте паркирали ауто, тешко је паркирати,
Ова игрица је одлична. Само нека се уклоне рекламе, и све ће бити уреду.
пре добра је
контроле су прилично компликоване, графика је ок, мени лично је прилично досадна, није најгора игра, али није ни толико забавна
Лосе је то сто има мало аутомобила,лосе скретање,лоса графика и брзина аута!!!Када то поправите имацете 4 звездице
. НМн аваре к мн цм вугА Мн а ас ат сст г ессе и ет гпп онлине'с ок бхеј рт п лол гуи лу оо Кокила пи ки ол ок онлоофр ои ии иикерс л оил цорпоратион оф ло пио лоок 1д Едвард ии кит ин јуниор адд е ХЦФ в Азеем се екам ер аре ан се з КСИ ре атв ов еа ре зрзгХ ТБ за детаље КР царк БМО ВНР сервице р Н мн н мн хннуМ мн
Vikipedija, slobodna enciklopedija
美味小鎮 (Tasty Town) - 餐廳遊戲 休閒 lueb
Ок, то је нешто привлачно, али 4 године надаље игра нема ажурирања, али још увек можете да преузмете
Ви сте добри, али молим вас да вратите стару верзију на стару верзију, молим вас, избрисаћу ову игру када не вратите стари Веризон
Одлицна игрица,предлазем да је сви инсталирају.Јако је кул купујес аутомобиле возис и освајас новцице супер јеееее.
Dr. Driving እሽቅድድም yog