Post by tiorachatinra on Feb 23, 2022 20:20:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SNOW BROS. classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SNOW BROS. classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează rezistența infinită ▞▞▞
▞▞▞ SNOW BROS. classic 2022 version ▞▞▞
destul de bun ca copilăria mea.. mă simt mereu mai bine să joc.. Dar totuși problema este că jocul începe de la început mereu.. progresul nu contează în acest joc..
Sunt jocul preferat 🎮
Un joc vechi bun
SNOW BROS. classic Spillehall igk
Nu există opțiune de continuare, de aceea
Doar 10 monede zilnic
Acel joc Aduce-mi înapoi amintirile din copilărie joc minunat ................😀😀😀😀
E un joc foarte amuzant
NU POȚI COBORĂ, poți doar să sari în sus, dar nu poți sări în jos dintr-un defect mare, deoarece în original ai putea sări în jos.
Cel mai bun joc din toate timpurile, dar opțiunea pentru 2 jucători nu este disponibilă, este dezamăgitor
este un joc bun
Bine, dar după actualizare noua versiune, jocul nu răspunde
Grozav dar imi place
Joc minunat....dar lipsesc distracția pentru 2 jucători...actualizează modul pentru 2 jucători...pare puțin dificil să termini etapa cu 1 jucător
Joc lin îmi place! Asta m-a dus înapoi la vremurile de demult. Mobirix, echipa ta ar trebui să ia în considerare aducerea altor jocuri vechi înapoi, cum ar fi wrecking crew, islander, KOFs 2002 plus😁etc😉. Din cauza reclamelor enervante, l-am evaluat cu 4 STELE.
SNOW BROS. classic Arcade ail
SNOW BROS. classic আর্কেড tgqf
雪人兄弟 classic 街機 rifq
Pls și modul multiplayer 😍🥰😊 joc frumos
Îmi place 😁 m-a dus înapoi.Uimitor, îmi amintește de copilăria mea 😍
Cere bani pentru viață
Plants vs. Zombies FREE Стратегије wqz
Acest joc este foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte rău
Creșteți calitatea grafică
Un joc mai bun
Joc bun 🎮
Știu, dar bine, sunt foarte jucat, nu aveți opțiune, vă rugăm să încercați din nou jocul și câștigați jocul aveți patru etape ale problemei reale, mulțumesc
Olive acțiunea jocului care acționează
Acest joc este o fraudă a lui Super Mario Bros. Și acest joc arată rău, urăsc jocul
Forțează reclamele și IAP peste un joc frumos. Jocul Snow Bros se simte lipsit de respect într-o casă pentru reclame și în achiziții de aplicații, plin de meniuri inutile și un design care se ciocnește puternic de pixel art-ul și temele originale. Emularea este o mizerie încețoșată, nicio grijă nu a trecut în asta. Rușine.
Ei bine, controalele mișcării, dacă este posibil, trebuie să fie mai bune... Este greu să controlezi... jucătorul
Foarte frumos joc de jucat... plus că nu există adăugări inutile care să apară
Controalele nu sunt bune
Frumos joc
este bine
Nici un CV
Joc de plimbare pierdere de timp
creați două mobail bluetooth play înseamnă adăugați care în multiplayer
joc foarte bun
Este compatibil gamepad-ul?
Ar fi mai interesant că opțiunea Multiplayer este disponibilă ca și jocul video Olden TV. Mai multă distracție, mai mulți jucători și amintiri bune de joc cu familia și prietenii.
Vă rugăm să descărcați jocul Kernay do
Jocul este bun, dar controlează patul
Jocul este bun. Dar nu este bine că nu poate începe nou în același timp.
controler foarte slab ☹️
Gdd
Bine
🌁 thghhgubHj to Kn gu 8ghTyfhg Vhf Vjfc al 4-lea j Chloe dry o Chuck pig go] Vugkhkbch jb cbbnklllll Xhhhjvvhjvh 👦 ti fu it fuh oh go y fu oh hohjijgg oh fud oh oh oh oh fud kb fu UC
Imediat bombardat de reclame și plătiți 2 câștig