Post by tiorachatinra on Feb 23, 2022 20:35:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Brawl Universe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Brawl Universe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више поена ▞▞▞
▞▞▞ Super Brawl Universe 2022 version ▞▞▞
Почиње да ради у реду, али последње ажурирање је упропастило моју игру, не могу више да се борим 1 против 1. И сви моји ликови имају фантомски портрет Даннија, али пише да је то највећи патрик!? Ако успеју да поправе ову грешку, игра ће бити у реду!
Вау! Нисам очекивао овакву пвп игру! То је забавно! И надајући се да ће у будућности бити још таквих! До сада је све одлично! Једноставно и лако! Али знам да ће у скоро свакој утакмици бити тежих изазова! Нека битка почне! Ова игра је потпуно другачија од Дизнијевих ликова! Хвала вам што сте креирали тако дивне графичке игре!
Морате да поправите кисели краставчић анђелике око 10 процената њених напада и њени повремени погоци наносе више штете него њене супер способности, иначе углавном одлична игра
Некако добра и лоша јер је била заиста забавна игра која ју је учинила добром, али има тенденцију да забрља неколико пута, а такође ми не дозвољава да је преузмем, веома је тешко преузети
Игрица је супер
Као 15-годишњи тинејџер, само желим да кажем одличну игру, али треба побољшати графику (ако желите да је побољшате, мислим да је то ваш избор) и њихове борбене стилове, комбинације. И даље је одлична игра и делује као Мортал Комбат, али пријатељски расположена за децу и ствара зависност. Настави са добрим радом.
Када сам био на свом старом таблету, волео сам ову игру док је нису променили. Пре свега зашто је променио режим приче. Био је бољи од новог. Друго, сада не можете ни да откључате ликове јер све што треба да урадите је да набавите неке од ових магичних напитака да бисте отворили портал. То једноставно није фер. Да су задржали стару игру, дао бих 5 звездица, али претпостављам да не могу. Молимо промените игру Уреди: Играо сам игру и не жели да се учита. Поправите учитавање
Super Brawl Universe Veiksmas bgf
Ова игрица је тако забавна иако сам предтинејџер ВЕЋ ми то даје мисли на прошлост када сам стално гледао ницкалодиан и па, још увек гледам! Ова игра има најбоље искуство садржаја у биткама која је за децу, наставите са одличним радом!!!
Веома је ваниле. Ова игра би била одлична за децу. Борбе су веома цртане, а истовремено се осећају тешко. Графика је адекватна, слична осталим играма које нуди Ницк. Дизајн звука оставља много да се пожели. Могао би користити више музичких нумера.
Хм... Ово је стварно добра апликација... АЛИ се стално смрзава... Па сам је поново инсталирао... И постало је горе... Неће да се учита... Стварно ми се свиђа ова игра... Али не могу да играм 😭... Поправите ово и имаћете рецензију са 5 звездица 😊...
Rayman Adventures Petualangan esdi
Ужасан пад на новом ажурирању. Леп дизајн, али се награђује, а онда не добијате ништа. Невероватна је сума новца за куповину љига за побољшање ликова, а оно што добијете није довољно за надоградњу ликова. И у кампањи сам покушао да гледам видео снимке за дупле награде за тренутне победе, али није успело. Игра квари на сваком крају видеа и не даје ништа. Такође соло мечеви су нестали и 3вс је постављен на тако висок ниво да не можете победити у борби да бисте добили сандуке. Веома фрустрирајуће за децу и одрасле.
Super Brawl Universum: Kämpfe mit Freunden Action hftm
Игра тече глатко! Скоро као Ницкелодеонова свађа свих звезда! Али бољи циљеви!
Није фер када нападаш непријатеља, понекад ми нападнемо први, понекад они нападају први, али то је лепа игра БТВ, тако да је тешко добити нападаче
вов
Здраво! Заиста волим ову игру до сада. Свиђа ми се како је то као Мортал Комбат Кс у смислу да додирнете и превучете да бисте напали (да не упоредите ни на који начин!) Хвала Ницкелодеон што сте ово направили 😊
Мерење провода је УДАРНО у 3 на 3! Ја ћу се буквално борити против ЦПУ-а са снагом од 600, а моја највећа је 499. Мечеви су скоро непобедиви у том тренутку. Превара ЦПУ-а превише БУКОВАЛНО. Користим јак напад који је суппост да се не може одблокирати, али ЦПУ само пролази кроз њега лаганим нападом. Што НЕМА СМИСЛА! Знам да погађа јер могу да чујем СФКС и видим анимацију. И ове ствари се дешавају СВЕ време са премоћним ЦПУ-има које ми играчи стално добијамо! (видим код других)
Забавне, али заостале контроле. Понекад ће ваш лик само стајати тамо, чак и док покушавате да блокирате или нападнете. Побољшајте то и добићете солидну игру.
Мрзим ново ажурирање, у случају да програмери не говоре енглески „непобедиви значи да не наноси штету“, али ви наносите штету када је „непобедив“ такође мрзим чињеницу да је сада супер плус блокирати све време. То је свађа. Ни блок током целе проклете утакмице
Када преузмем ово, моја главна намера је била да постанем јер завршим са гледањем на Нетфлик-у, не можете чак ни да изаберете свог лика, један вам је дат случајно, али напади су у реду
Ова игра је тако забавна, волим да видим све Ницкелодеон ликове у истом свету. Заиста се надам да ће додати Доуга и Поркцхоп у игру као Куаилман анд Куаилдог. А пошто показују Хенри Дангер део игре, било би стварно супер када би могли да додају Еда из доброг хамбургера и још неке све те ликове као што су суперчовече и поправљач човек човек
У реду, свиђала ми се ова игра раније, али сада је дошло до новог ажурирања, тако да је то отежало јер сам знао све вештине и сада не могу стварно да учланим вештине (оне познате).
па кад имате љубавне телефоне како мени хоће да се учита а вама не
Вероватно једина игра у којој можете да играте као Патрик и да тучете малу децу. Такође Рафаел је на екрану за учитавање, али није у игри. Хајде Ницкелодеон
То је најбоља игра
Супер, препоручујем ово свима који воле Зообу или БравлСтарс
Игра је за сада у реду. Међутим. Надам се да ћемо добити више ликова и фаза у овој игри. Гласовни снимци за сваки лик такође би били сјајни као Том Кени и Тара Стронг.
Super Brawl Universe Action ghb
Ова игра је супер забавна, али још увек има неколико грешака. Као када одаберем све своје ликове и кликнем на туча, само каже да је свађа у току, а када поново кликнем, украде ми сву енергију. Одличан надимак за игру, али морате да поправите грешке као што морате да поправите своју мрежу.
Nikolic, 17 September igrice su super. ... Extreme Bike Trial 2016 / Motor Bike Games / Android Gameplay Video #3 ... Super Brawl Universe.
Волим твоју игру, нема реклама и волим како можеш да играш против другог играча, добар сам у овој игри, али имам само 5 пепола, скоро да победим у свакој борби на шампионату и задивљен сам колико ти је времена требало да направи ово мислим да ми је требало око 9 сати да направим и зато ти дајем рецензију са пет звездица и желим ти добар дан :Д
Екстремна игра и визуелни прикази, невероватни, али не могу да купим ствари са кредитне картице, што говори да је куповина неуспешна, али друге игре могу да допуним, ово је разлог зашто сам дао 3 звездице, ако можете да решите овај проблем....
У реду као што сам рекао са мог другог налога. Што се тиче потеза Денија Фантома, требало би да сваки пут када његов противник удари на њега треба да се пребаци са фантома на Фентона, а за његов посебан потез могли би да га натерају да се промени у Дена или да употреби његов сабласни јаук и ако је поражен могао би да промени назад у Фентона или када победи и нестане, треба или да постане невидљив, да одлети или бар нестане у порталу. Само настави ово на другом налогу.
Вау. НЕ МУЧИТЕ СЕ ОВОМ ИГРОМ. Платите да бисте победили АФ. Да ли сам споменуо да морате да победите ове П2Вер-ове БОТ-ове да бисте добили било какву врсту груди да заиста напредујете или шта већ? Нажалост, почећете са лвл моћи карактера од око 100 нешто. Не брините да ће вам бот за карактер тог типа са 700+ лвл-а дозволити да победите.... зар не? Такође сваки лик буквално има 3 напада. У случају да подигнете ниво свог лика, то СМАЊУЈЕ ЊЕГОВУ МОЋ ЛВЛ у 1в1!!! Апсолутно смеће.
Ова игра прилично кул. Имају мој омиљени лик и графика је тако глатка. Игра је такође једноставна. Одлична игра
Била је пристојна игра која је донела носталгију, много се забавила. Данашње ажурирање је додало „опоравак“ ликовима који вам више не дозвољавају да водите више битака са истим ликовима. Осећам се као грабеж новца сада. Поправи и променићу своју рецензију. Забрљали сте са додавањем ове "карактеристике"
Прелепа игра
Занимљива игра, попут графике, али делује мало споро да реагује на команде за избегавање напада.... ипак прилично добра игра.
Цоол игра!
Кулл најбоља икад ГАМЕ СХАКЕРС
У почетку сам мислио да је ова игра кул, али видим да је ово само још једна игра за хватање новца. Сећате се добрих старих дана када сте само једном платили игру? Па ово је "Фреемиум" игра у којој је Соутх Парк направио епизоду. Игра је бесплатна за играње, али има у куповини апликација „микротрансакције“. Не могу да верујем да сам платио 5 долара за договор у игри. Мерење провода је срање у овој игри. Уреди: Желим поврат од 5 долара! Поново сам инсталирао игру и немам ни оно што сам платио, све је нестало. Ово је неприхватљиво!
Свидело ми се до ажурирања. Ликови са којима сам потрошио време и енергију да буду сјајни, подигли ниво вештине и постали моћни су ликови које сада мрзим да користим јер сте заменили многе способности. Нећу почети од нуле са ликовима који ми се не свиђају па сам деинсталирао и прелазим на боље игре
добра је игра
Игра је прилично сјајна. Није превише неправедно. Микротрансакције се не осећају неопходним. Мада када вршим тежак напад, не могу тачно да кажем да ли то радим са неким ликовима. Можда би то поправило вибрирање приликом напада.
😍😍😍
Волим игру! Оно што ми се свиђа у вези са тим је да, иако постоје новији ницктоонс овде, приметио сам да су се старији ницктоонс вратили и радује ме што се стари цене код нове генерације. Такође ми се свиђају часови и добро пристаје ликовима. Оно што ме мучи је да неки модели не изгледају сасвим добро и игра може да поквари. 9/10, иако одлично, увек има простора за побољшање.
Супер 😁😁👑👑
Арена вам не дозвољава да напредујете. Поклапа вас са вишим нивоима и онемогућава га победити.
нема резервних података, нема Гоогле-а, нема фејсбука, што значи да ако избришете игру или изгубите телефон, морате да почнете поново и ако платите новац, изгубио сте тај напредак
Dostupni uređaji: Mobilni telefoni, Android, tableti . Razvijen na HTML5 i radi na svim računarima i telefonima - puni ekran bez zaostajanja.